Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 600 Overveen (Haarlem) – Mooi Nederland

08-06-2019 @ 09:00 - 10-06-2019 @ 01:00

Deze 600 doorkruist bijna alle landschappen en vergezichten, die Nederland rijk is en laat zien hoe mooi Nederland is. Normaal gesproken is de start van de rit in Merselo, maar voor deze keer mocht Haarlem de route lenen van Jan van Osch.

Vanaf de start wordt koers gezet naar de gratis pont over het Noordzeekanaal. De Houtribdijk, waar de tocht normaal gesproken overheen gaat, is afgesloten voor fietsers tot 1 juli. Dus gaat de route bij Scharwoude naar rechts de IJsselmeerdijk op.

Dan via Broek in Waterland en Muiden naar de Gooimeerdijk via Almere, om zo toch een stukje Flevoland mee te pakken. Vanaf Stroe gaat de route vrijwel op de gebruikelijke manier verder naar Nijmegen en Merselo. Na Aarle-Rixtel langs het Wilhelminakanaal tot Haghorst, daarna richting Baarle Nassau/Hertog. Binnen 1 kilometer ga je daar enkele keren de grens met België over en weer terug.

Hierna Zeeland in, waar via de Oosterscheldekering wat extra kilometers worden gemaakt, die door de wijziging over de IJsselmeerdijk’afgesneden’ zijn. In Zuid-Holland ook wat extra kilometers, als via Hoek van Holland langs de kust naar de finish in Haarlem wordt gereden.

Start locatie is Loetje in Overveen:

Loetje (start/finish) heeft een klein parkeerterrein, het is niet de 
bedoeling dat we daar parkeren. Dan staat het de hele dag vol.
Direct naast Loetje is het betaald parkeren, maar vlakbij is de 
Hospeslaan. In die straat en de zijstraten, mag gratis geparkeerd worden. 


Gegevens

Begin:
08-06-2019 @ 09:00
Einde:
10-06-2019 @ 01:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Loetje Overveen
Bloemendaalseweg 260
Overveen, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Ernst Huijboom
E-mail
amsterdam@randonneurs.nl
↑ Top of Page