BRM 300 Maasland : Linge Maas en Waal tocht

Route volgt

Linge Maas en Waal tocht

De start is in Maasland bij eet Cafe de Pynas

Na de start fietsen wij door het Midden-Delfland gebied, dan door de buitenwijken van Rotterdam naar de Algerabrug over de Hollandse IJsel naar de Veerpont bij
Kinderdijk. Kosten € 0,80 en mondkapje op dragen!. Langs de molens de Alblasserwaard in.

Bij Arkel nemen wij de Linge route en fiets je van het ene mooie dijkje naar de volgende nog mooiere dijk. Let wel op, want de wegen en fietspaden zijn smal met onoverzichtelijke scherpe bochten. Neem de tijd om de stadsmuren van Leerdam te bekijken vanaf de brug. Helaas mag je daar niet fietsen. Over de Waalbrug in Boven Leeuwen is een foto Controle van het plaatsnaam bord met je fiets er voor.

In Wamel is er een stempelcontrole in Cafetaria Trefpunt met prijzen van voor COVID-19 op Dorpstraat 51a. Er is daar genoeg ruimte om veilig te zitten. Voorbeeld koffie met appelpunt en slagroom € 3,50

Bij Rossem gaan we langs de Maas fietsen en is in Hedel een fotocontrole bij het Historisch-Museum Voorstraat 2, jouw fiets moet ook weer op de foto staan. In het land van Altena is ook een fotocontrole bij het plaatsnaambord Genderen ook met de fiets op de foto. Dan is er bij Alblasserdam een Mc Donalds is wel een stukje buiten de route, maar is in de nacht de laatste bevoorradingspost. Er is een stukje op de track aangegeven. Als je niets wil eten of drinken dan volg je de route rechtdoor naar Rotterdam. De laatste 30-35km naar het eindpunt in Maasland.

Lees hier de extra maatregelen ivm COVID19

Het aantal deelnemers is beperkt tot 100, lees de regels.
Leden van Randonneurs NL kunnen tot en met 2-8-2020 inschrijven onder lidnummer (en juiste clubnummer) en direct afrekenen.
Na 2-8-2020 kunnen niet leden zich inschrijven, met NTFU lidnummer krijg je korting, en kies daarbij de juiste club of kies individueel.
Niet betaald is niet ingeschreven.

.

[GPS tracks worden uiterlijk een week voor het brevet hier beschikbaar gesteld]

Begin:
22-08-2020 @ 09:00