Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 300 Maasland: Linge en Waal

15-06-2024 @ 08:00 - 16-06-2024 @ 04:00

De start is in Maasland bij cafe het Wapen van Maasland. Na de start fietsen we door het Midden Delfland gebied, dan door de buitenwijken van Rotterdam naar de Algera brug, over de Hollandse IJsel naar de veerpont bij Kinderdijk. Langs de molens de Alblasserwaard in. Bij Arkel nemen we de Lingeroute en fiets je van het ene mooie dijkje naar het volgende nog mooiere dijkje. Let wel op want de wegen en fiestpaden zijn smal met onoverzichtelijke scherpe bochten.

Neem de tijd om de stadsmuren van Leerdam te bekijken vanaf de brug. Helaas mag je daar niet fietsen. We rijden via Buren waar een fotocontrole is van het kasteel. Na een aantal mooie rustige weggetjes gefietst te hebben komen we op de Waaldijk. Bij Dodewaard rijden we langs de voormalige kerncentrale. Bij Herveld gaan we de brug over de Waal op en hier is een fotocontrole van de brug.

Via de Waaldijk gaan we verder met links en rechts mooie vergezichten. In Wamel is een controle bij cafetaria Trefpunt waar je binnen of buiten je energievoorraad kunt bij vullen. Nu verder naar Gorinchem. Over de brug van de Waal gaan we links af naar Rotterdam de brug over de Noord- en de van Brienenoordbrug. Hierna is het nog 30 km naar het eindpunt bij het cafe in Maasland.

Doe voorzichtig en kom zonder pech bij de finish.

[De inschrijving is gesloten.]


Gegevens

Begin:
15-06-2024 @ 08:00
Einde:
16-06-2024 @ 04:00
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Mart Voordenhout
E-mail
maasland@randonneurs.nl

Locatie

’t Wapen van Maeslant
Kerkweg 41-42
Maasland, 3155 EE Nederland
+ Google Maps
↑ Top of Page