Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 600 Merselo – Vlucht naar Groningen

11-05-2019 @ 08:00 - 13-05-2019 @ 00:00

Vlucht naar Groningen vanuit Venray

In samenwerking met Pim Heijnen is er een nieuw 600-brevet tot stand gekomen of eigenlijk twee, want het zijn twee afzonderlijke brevetten met ieder een eigen startplaats: een in Groningen en een in Venray.
De startplek in Venray is gelegen aan de westzijde van de A 73: pauzeplek de Wuust en is per fiets bereikbaar via een zand/grindweg. Het is een al vaak gebruikte controleplek, want het tankstation aldaar is 24 u. per dag open en we er zijn welkom.
De startkaarten kunnen afgehaald worden in het La Place-restaurant en speciaal voor ons gaat het restaurant één uur eerder open: 7.00 u. De start is om 8.00 u.

Belangrijk om te weten is, dat het restaurant ’s avonds tot 21.00 u. open is; daarna kan men in het tankstation terecht voor een controle/finishstempel, wat eten en drinken en toiletbezoek.
Finishers, die zondagmorgen vóór 8.00 u. al weer terug zijn, kunnen terecht bij het tankstation en na 8.00 u. uiteraard in het restaurant.
Parkeerplaatsen voor de auto’s zijn ruim voorhanden.
Bijzonder hierbij is, dat parkeren aan de Oostzijde van de A 73 niet bezwaarlijk is, want er is een traploze/fietsbare onderdoorgang naar de andere kant. Bovendien is er in beide richtingen binnen enkele kilometers een keermogelijkheid voor de terugreis naar huis.

Er zijn 2 keuzemomenten ingebouwd:
– over het Fochtelooërveen of er omheen; dit laatste is bij nat weer aan te raden.
– dwars door Bocholt (D) of er omheen, om verkeerslichten en drukte te vermijden.

Bij het voorrijden door Roef Veerman is gebleken, dat, bij de oversteek van het Mittellandkanal, de kaart niet overeenkomt met de werkelijkheid.
De dichtstbij liggende plaats is Obersteinbeck.

 

[Inschrijving is gesloten]


Gegevens

Begin:
11-05-2019 @ 08:00
Einde:
13-05-2019 @ 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

La Place / Wuust A73
Venloseweg 9
Oirlo, 5808 PA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Jan van Osch
E-mail:
jawmvanosch@gmail.com
↑ Top of Page