Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BRM 200 Nijmegen : Rondom de Veluwe

08-02-2020 @ 09:00 - 22:30

Startlocatie: Huis van Weezenhof, Weezenhof 5514A, 6536 EE Nijmegen (op het pleintje bij de Lidl)

Via polders en dijken fiets je naar Zutphen alwaar je na 2 a 3 uur fietsen kunt opwarmen en een appeltaartje eten bij Pannenkoekenrestaurant Reuvershoeve.
Nadat je het kanaal overgestoken bent volgt een stukje veluwe met wat glooiender landschap. Mocht je nog een korte stop willen inplannen is er na de heuvels in Otterlo meer dan genoeg gelegenheid.
Hierna ligt het aan de wind hoe zwaar het gaat worden. Is het een koude Oostenwind dan heb je hem mee, is het de mildere westenwind heb je hem pal tegen. Wel zo fijn om dan lekker met een groepje te rijden, dus zoek elkaar lekker op en zorg dat iedereen goed aankomt.
Na Woudenberg ga je weer de heuvels in om uiteindelijk in Bunnik bij t’ Wapen van Bunnik weer een pauze te kunnen inlassen. Even opwarmen en goed eten.
Voor een tweede lunch kan je ook in Leersum nog neerstrijken met de vrije controle. De laatste loodjes wegen het zwaarst wanneer de weersomstandigheden tegen zitten. Ook al is dit vlak, er kunnen zich nog altijd Dutch Mountains bevinden. De Finish is weer terug in Huis van Weezenhof. Alwaar je kunt nagenieten met wat warms te eten.

.
[GPS tracks worden uiterlijk een week voor het brevet hier beschikbaar gesteld]


Gegevens

Datum:
08-02-2020
Tijd:
09:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Huis van Weezenhof
Weezenhof 5514A
Nijmegen, 6536 EE
+ Google Maps
Website:
https://huisvanweezenhof.nl

Organisator

Roef Veerman
E-mail:
nijmegen@randonneurs.nl
↑ Top of Page