Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 200 Nijmegen : Rondom de Veluwe

08-02-2020 @ 09:00 - 22:30

Startlocatie: Huis van Weezenhof, Weezenhof 5514A, 6536 EE Nijmegen (op het pleintje bij de Lidl)

Parkeren:: Bij het hockeyterrein Staddijk 29 Nijmegen.  Parkeren bij de winkels wordt afgeraden om het winkelpubliek niet te hinderen en schade aan je auto te voorkomen. Als de parking aan de Staddijk vol is dan ergens verderop in de wijk.

Fietsen parkeren bij het inschrijvingsgebouw tegen het hek van de school ernaast. Bij te weinig plek graag eerst even de organisatie raadplegen, dan kijken we even waar het praktisch is.

Via polders en dijken fiets je naar Zutphen alwaar je na 2 a 3 uur fietsen kunt opwarmen en een appeltaartje eten bij Pannenkoekenrestaurant Reuvershoeve.
Nadat je het kanaal overgestoken bent volgt een stukje veluwe met wat glooiender landschap. Mocht je nog een korte stop willen inplannen is er na de heuvels in Otterlo meer dan genoeg gelegenheid.
Hierna ligt het aan de wind hoe zwaar het gaat worden. Is het een koude Oostenwind dan heb je hem mee, is het de mildere westenwind heb je hem pal tegen. Wel zo fijn om dan lekker met een groepje te rijden, dus zoek elkaar lekker op en zorg dat iedereen goed aankomt.
Na Woudenberg ga je weer de heuvels in om uiteindelijk in Bunnik bij t’ Wapen van Bunnik weer een pauze te kunnen inlassen. Even opwarmen en goed eten.
Voor een tweede lunch kan je ook in Leersum nog neerstrijken met de vrije controle. De laatste loodjes wegen het zwaarst wanneer de weersomstandigheden tegen zitten. Ook al is dit vlak, er kunnen zich nog altijd Dutch Mountains bevinden. De Finish is weer terug in Huis van Weezenhof. Alwaar je kunt nagenieten met wat warms te eten.

.


Gegevens

Datum:
08-02-2020
Tijd:
09:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Huis van Weezenhof
Weezenhof 5514A
Nijmegen, 6536 EE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Roef Veerman
E-mail
nijmegen@randonneurs.nl
↑ Top of Page