Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BRM 200 Maasland – De Bruggen en Tunnels

19-10-2019 @ 09:00 - 22:30

Een route door tunnels en over befaamde Nederlandse bruggen. Daarnaast voert de route langs de  Rotterdamse haven.  En niet te vergeten, molens. 200 kilometer over Zuid-Hollandse en Brabantse wegen en goed begaanbare fietspaden door een gevarieerd landschap.

De weg neemt ons mee over bekende bruggen: Moerdijkbrug, Volkerakbrug, Haringvlietbrug en de Botlekbrug.  En natuurlijk tunnels: Beneluxtunnel, Heinenoordtunnel en Killtunnel.  In de route zit zelfs een beklimming !!

Waar zou dit zijn ???

Het eerste brevet in het nieuwe brevetjaar en dan meteen een nieuwe route om  de donkere wintermaanden in te luiden. Let op : 4 november  gaat de zon om 17:00 onder en nog geen uur later is het dus donker. Voor de meeste rijders zou een reflectie vestje en verlichting geen overbodige luxe zijn goede kans dat we na een paar koffie stops, lunch en diner pas na donker weer terug zijn. Voldoende warme / regen kleding spreekt natuurlijk vanzelf. Het kan begin november  al verrassend koud zijn afhankelijk van het weer, hou dit voor de rit goed in de gaten.

[De inschrijving gaat uiterlijk een maand voor de datum van het brevet open]

[GPS tracks worden uiterlijk een week voor het brevet hier beschikbaar gesteld]


Gegevens

Datum:
19-10-2019
Tijd:
09:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Mart Voordenhout
Telefoon:
0620-491160
E-mail:
maasland@randonneurs.nl
↑ Top of Page