BRM 200 Bunnik: Kriskras en op en af

Stayokay Bunnik Rhijnauwenselaan 14, Bunnik, Nederland

Voor draaien en keren afreizen naar Limburgs Mooiste of de Amstel Gold? Welnee, dat kan ook in het hart van Nederland, rondom en over het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bovendien… Read More »

BRM 300 Bergen: Van Eijsden tot de Mokerhei

Eetcafe Jaykes Aijerdijk 1, Bergen (L)

In 1977 kwam er een antwoord tegen de opmars van de Hollande Carnavalshits. Nadat liedjes met veelzeggende titels als "Willempie" (1976), "Worstjes op mijn borstjes" (1975) en "Als het gras… Read More »

BRM 200 Heerlen: Ardennentrip

SnowWorld Landgraaf Witte Wereld 1, Landgraaf, Nederland

Iets aangepaste versie van deze pittige Ardennen klassieker. Deze tocht voert u over de wegen van de Ardennen klassiekers van de Profs zoals Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl. Met de… Read More »

BRM 300 Valkenswaard: Fietsen doe je in het zuiden

Fietscafe De Bel Markt 26, Valkenswaard, 5554 CC, Nederland

Zoals de laatste jaren gewend, worden er jaarlijks vanuit Valkenswaard minimaal 2 BRM’s georganiseerd. Waarbij we proberen elk jaar wel nieuwe routes uit te zetten. Dit is de 1e georganiseerde… Read More »

LRM 1200 Deventer: Hanze 6-9-6

Voor meer informatie zie / For more information see: https://randonneurs.nl/hanze-6-9-6/

LRM 2100 Deventer: Hanze 6-9-6

Voor meer informatie zie / For more information see: https://randonneurs.nl/hanze-6-9-6/

BRM 200 Heerlen: Drielanden

SnowWorld Landgraaf Witte Wereld 1, Landgraaf, Nederland

Deze geheel nieuwe rit vanuit Landgraaf zal u kennis laten maken met de schoonheid en van de natuur in de gebieden Zuid-Limburg, Ardennen en het mooie Eifel gebied. De aanloop… Read More »

BRM 200 Zuidlaren: Gravel

Klasbak Brinkstraat 2-a, Zuidlaren, Nederland

De route gaat vanuit Zuidlaren door de kop van Drenthe naar de westkant van de provincie Groningen. We rijden over klinkerwegen, fietspaden, asfalt, maar ook over oude boerenwegen, grind- en… Read More »

BRM 200 Venlo: Rondje om de Kerk

Wieleromgeving Venlo Louisenburgweg 27, Venlo, Nederland

(Deutsch unten) Waar we in Zuid-Nederland goed in zijn: een rondje rond de kerk en die mag dan ook niet ontbreken op de randonneurs kalender. Als startplaats kiezen we Venlo… Read More »

↑ Top of Page