BRM 600 Groningen: Saxenros

P+R Meerstad Driebondsweg 1, Groningen, Nederland

Het Saksenros is het witte paard dat op de vlag staat van Twente, maar ook op vlag van de Duitse deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen. De meestvoorkomende verklaring is dat het… Read More »

BRM 400 Amsterdam: America

WattsHub Radarweg 480, Amsterdam, Nederland

Rijd genoeg in Nederland en je zult een paar plaatsen tegenkomen met namen die je misschien niet zou verwachten. Een Zurich in Friesland, een Engeland in Overijssel, een Turkeye in… Read More »

BRM 200 Bunnik: Boeken en Koeken

Stayokay Bunnik Rhijnauwenselaan 14, Bunnik, Nederland

We gaan vanuit Utrecht op verkenning. Maar liefst over de heuvelrug èn de Veluwe, en dan naar een locatie die om onbegrijpelijke redenen nog nauwelijks door de Randonneurs is aangedaan.… Read More »

BRM 300 Boekelo: Oostvaardersplassen

Cafe De Buren Beckumerstraat 2, Boekelo, Nederland

Nederland heeft een zeer groot scala aan landschappen te bieden. Dat is het centrale idee achter dit brevet. Vanuit Boekelo gaan we via het Twentse cultuurlandschap naar het westen. Bij… Read More »

BRM 600 Zeeland: Opaalkust

Hotel Brasserie Smits Wilhelminastraat 90, Wemeldinge, Nederland

We vertrekken vanuit Wemeldinge naar Vlissingen over Zuid-Beveland en Walcheren. In Vlissingen nemen we de pont naar Breskens, vanwaar we via Sluis langs de Damse vaart naar Brugge gaan. Bij… Read More »

BRM 600 Amsterdam: NH & Meer

Bluey's Coffe & Kitchen Eef Kamerbeekstraat 182, Amsterdam, Nederland

De tocht begint met een ronde van Noord-Holland langs de buitengrenzen. Wie ooit de Race around the Netherlands heeft gereden zal het stuk door de duinen bekend voorkomen, dat is… Read More »

BRM 300 Maasland: Linge en Waal

't Wapen van Maeslant Kerkweg 41-42, Maasland, Nederland

Na de start fietsen wij door het Midden-Delftland gebied, dan door de buitenwijken van Rotterdam naar de Algerabrug, over de Hollandse-IJssel naar de veerpont bij Kinderdijk. Langs de molens de… Read More »

BRM 400 Boekelo: Meppen en Münster

Cafe De Buren Beckumerstraat 2, Boekelo, Nederland

De 400 van Boekelo is een redelijk makkelijk brevet. Op een enkele steile klim na is het rit met vlak of glooiend terrein. De avondstart maakt dat het eerste deel… Read More »

BRM 200 Heerlen: Mariawald

SnowWorld Landgraaf Witte Wereld 1, Landgraaf, Nederland

Deze vertrouwde route vanuit het zuiden van het land voert je grotendeels door het schitterende natuurgebied van Nationalpark Eifel en kan beschouwd worden als een van de mooiste tochten door… Read More »

BRM 600 Boekelo: Sauerland

Het 600 km brevet van Boekelo is het enige brevet vanuit deze startplek wat echt klimwerk in zich heeft. De hoogtemeters bevinden vooral in het midden. De route zal zoals… Read More »

↑ Top of Page